Vennootschap oprichten

Hong Kong Company Limited

China Company oprichten


Bedrijfsjuridisch advies

Corporate Trust services

Legal services


Secretariële diensten

Corporate Secretarial services

Registered Address

E-mail services

Call Answering

Accounting and audit services

Virtual Office services


Bankrekeningen

Bank account services

Financial services


Sourcing diensten

Buying & (Out)sourcing services

Product kwaliteitscontrole


Merk bescherming

Trademark registry


Visum aanvragen

Corporate immegration services

Hong Kong Business Visa

China Visa


Webhosting in Azië

Offshore webhosting


Het betrouwbare systeem van het bankwezen in Hong Kong


Hong Kong, het internationaal Financieel Centrum en toevluchtsoord voor belasting besparing, heeft heel wat betrouwbare internationale banken met wereldwijde vestigingen. Voor het openen van een bankrekening vragen deze banken slechts een kopie van het paspoort en een adres van haar cliënt om aan de wettelijke Hong Kong eisen te voldoen. Die wet vereist ook dat banken in Hong Kong geen details van haar cliënten mogen onthullen, zonder uitdrukkelijke toestemming van haar cliënten.


Geen deviezen controle


Hong Kong kent geen deviezen controle. Het geld van een Hong Kong bankrekening mag vrij worden gestort, opgenomen of overgeboekt zonder dat enige vorm van belasting wordt ingehouden.


Vertrouwelijk


Alle banken in Hong Kong moeten, in het kader van de strenge wetgeving rond het bankwezen, informatie over en van haar cliënten geheimhouden. Uitsluitend als de cliënt wordt verdacht van een financieel delict, of van belastingontduiking in Hong Kong ( niet de belastingen in andere landen van de wereld) wordt informatie verstrekt aan de Hong Kong autoriteiten. Verder mag de justitiële, fiscale en of economische autoriteit in Hong Kong geen informatie aan wie dan ook verstrekken, ook niet aan andere overheden in de wereld.


Eenvoudige oprichtingsprocedures

De procedures om vennootschappen op te richten zijn eenvoudig. Het is niet per se nodig om naar Hong Kong te komen voor de oprichting van een vennootschap of het openen van een bankrekening (uitsluitend voor Offshore vennootschappen).
De hierna volgende banken verlenen zowel telefonisch als internetbankieren

ATM bankpas

Bankpassen  kunnen in de hele wereld gebruikt worden in geldautomaten met het Cirrus logo (Standard Chartered) en Plus logo (HSBC, Hang Seng Bank, DBS). U kunt eenvoudig offshore bankieren tegen de lage tarieven die bovenvermelde banken bieden. Door middel van online bankieren kunt u veilig en snel uw bankrekeningen beheren vanuit iedere locatie in de wereld. Zo wordt u niet gehinderd als u in het buitenland bankiert.  Indien gewenst ontvangt u een geheel anonieme betaalpas van VISA en/of Mastercard. Deze betaalpas kunt u wereldwijd gebruiken bij betaalautomaten, zonder dat uw privégegevens worden geregistreerd bij de bank of een winkel. De bankrekening gegevens en cards worden per koerier bij u afgeleverd.


Tijdsduur openen bankrekeningen


Bij de HSBC zal de rekening in de regel direct geopend worden met afgifte van een bankpas, na het overleggen van de benodigde ‘Limited’ gegevens. Bij een (Offshore) Limited waarvan de directie en aandeelhouders geen Hong Kong ingezetenen zijn worden de rekening gegevens binnen 10 werkdagen naar het ‘registered address’ van de onderneming in Hong Kong gestuurd en kan de ATM bankpas worden afgehaald. Een rekening openen bij Standard Chartered of DBS, zal ongeveer 2 dagen tijd nemen na het aan de bank overleggen van de vennootschap oprichtingsgegevens.


Met onze hulp makkelijk online

een zakelijke bankrekening openen

inclusief  ATM bankpas - credit card

*  Na oprichting van een Offshore  vennootschap in Hong Kong

Hong Kong is een belangrijk rechtsgebied voor belasting planning, daar het niet door de OESO wordt gecontroleerd. Het is een van de weinige ‘offshore’ bankcentra die niet onderworpen worden aan de nieuwe Spaarrichtlijn, die niet alleen van toepassing is op de Europese lidstaten,  maar op “alle grond gebieden die onder hun controle val-len”, even als Zwitserland en de Verenigde Staten.

Hong Kong is dan ook nog een van de weinige respectabele internationale Bankencentra die niet onderworpen zijn aan de automatische uitwisseling van informatie over spaarrekeningen in handen van Europese burgers.


Email contact

Home > Bankrekeningen openen >

Email contact Email contact

Nu China vooruitgang boekt op het vlak van de modernisering van zijn economie, heeft de VRC de wens geuit dat Hong Kong zich bij deze inspanning zou aansluiten.  China heeft aangegeven dat de toekomstige ontwikkeling van het land gebaseerd zal zijn op markt gestuurde hervormingen met socialistische kenmerken, en opende de deur voor buitenlandse investeringen in China.


Algemeen wordt gesteld dat Hong Kong een belangrijke toegangspoort is tot mainland China, en dit ook zal blijvenHet bij wet goed geregelde Hong Kong ‘Offshore Banking’ valt niet onder de Europese richtlijn inzake ‘Automatische Informatie Uitwisseling en Bronheffing’


E-mail: Special desk


Amsterdam

+31208932091

Hong Kong

+85226712138


BOVENAAN

Productie kwaliteitscontroles

Belasting in China

Bedrijfsadministraties in China

Ondernemingsvormen in China

Ondernemingsvormen in Hong Kong

Offshore bankrekening


Maatschappelijke Zetel

Virtueel kantoor in China

Juridische dienstverlening in China

Financiele diensten

Fondsbeheer ondernemingen

Beleggers ontwikkelingsstrategiën

Corporate Finance Consultants

Callcenter in Hong Kong

Personal Assistants

Trust en Vennootschap

Nominee director in Hong Kong

Register van aandeelhouders


China outsourcing

Low Cost Country Sourcing

Corporate immegration services

Auditdiensten in China

Dubbele belasting

Webhosting in Azië


ABS Company | Segment Invest | Segment Invest Group | Segment Management Group | Corporation-Service | Business-Solutions | Zakendoen In China | Touch Green

Bankrekeningen openen bij gerenommeerde banken in Hong Kong voor uw zaken in China

© All rights reserved 2012 - 2020  S.I.G  |  Terms of use  |  Privacy policy