Vennootschap oprichten

Hong Kong Company Limited

China Company oprichten


Bedrijfsjuridisch advies

Corporate Trust services

Legal services


Secretariële diensten

Corporate Secretarial services

Registered Address

E-mail services

Call Answering

Accounting and audit services

Virtual Office services


Bankrekeningen

Bank account services

Financial services


Sourcing diensten

Buying & (Out)sourcing services

Product kwaliteitscontrole


Merk bescherming

Trademark registry


Visum aanvragen

Corporate immegration services

Hong Kong Business Visa

China Visa


Webhosting in Azië

Offshore webhosting


Home > Corporate services >

Amsterdam

+31208932091

Hong Kong

+85226712138


E-mail: Special desk   

Bel mij terug Email contact Email contact

Bedrijfskundige en zakelijke dienstverlening

.

Neem voor uitgebreide informatie contact op met de ABS Company special desk of maak gebruik

van onderstaande ‘button’ waarmee u een dag en tijd kunt aangeven wanneer wij mogen terugbellen.


#top

BOVENAAN

Productie kwaliteitscontroles

Belasting in China

Bedrijfsadministraties in China

Ondernemingsvormen in China

Ondernemingsvormen in Hong Kong

Offshore bankrekening


Maatschappelijke Zetel

Virtueel kantoor in China

Juridische dienstverlening in China

Financiele diensten

Fondsbeheer ondernemingen

Beleggers ontwikkelingsstrategiën

Corporate Finance Consultants

Callcenter in Hong Kong

Personal Assistants

Trust en Vennootschap

Nominee director in Hong Kong

Register van aandeelhouders


China outsourcing

Low Cost Country Sourcing

Corporate immegration services

Auditdiensten in China

Dubbele belasting

Webhosting in Azië


ABS Company | Segment Invest | Segment Invest Group | Segment Management Group | Corporation-Service | Business-Solutions | Zakendoen In China | Touch Green

© All rights reserved 2012 - 2020  S.I.G  |  Terms of use  |  Privacy policy

Registered office services


Op grond van de wet Hong Kong Companies Ordinance artikel 92 (1) dient elke naamloze vennootschap, voor handhaving van de wettelijk verplichte administratie van de onderneming en ontvangst van officiële overheidscorrespondentie, over een maatschappelijke zetel (het officiële vestigingsadres) in Hong Kong te beschikken.


ABS Company biedt ‘Registered Office Services’ aan ondernemingen die niet zelf over een vestigingsadres beschikken. De dienst voldoet aan alle wettelijke regelgevingen van de Companies Ordinace m.b.t. het ‘registered address’ (de maatschappelijke zetel) voor lokale Hong Kong en buitenlandse ondernemingen. Het levert een bijdrage aan het bevorderen van de identiteit van de onderneming en werkt kosten verlagend. De geregistreerde ondernemingen mogen het ‘registered address’ officieel op hun visitekaartjes en briefpapier vermelden. Echter het kan niet in gebruik genomen worden als werkplek. Daarvoor heeft ABS Company virtuele kantoorruimten ter beschikking op diverse locaties in Hong Kong.


Bedrijfsjuridische dienstverlening


Wij zijn gespecialiseerd in handelsrecht, investeringsplanning, intellectueel eigendomsrecht, en hulp bij ondernemingsrecht gerelateerde zaken in de Volksrepubliek China, Hong Kong SAR, Macau SAR en Taiwan. Het verlenen van juridische dienstverlening op het gebied van bedrijfsvestigingen en beëindigingen, aandeelhoudersstructuren,  investeringen,  arbitrages,  intellectueel eigendom, e-commerce, arbeidsconflicten, juridische adviezen en of geschillen bij handelszaken.


Financiële diensten


ABS Company heeft uitgebreide financiering kennis en praktijkervaring, beschikt over een breed interpersoonlijk relatie netwerk, onderhoudt nauwe lange termijn samenwerking met tal van grote en middelgrote financiële en fondsbeheer ondernemingen als durfkapitaalfondsen. Onze financiële professionals zijn altijd geïnteresseerd om individuele situaties te onderzoeken, met beleggers ontwikkelingsstrategiën overeen te komen en financieringsplannen voor de lange termijn. Helpen startende ondernemingen effectief gebruik te maken van diverse financiële instrumenten om kapitaal aan te trekken en de visie om business development te vergemakkelijken, bij het formuleren hun ondernemingsplan. Wij staan u bij als Corporate Finance Consultants, leveren Venture Capital, Projectleningen, BOT finance en financieringsplannen bij de ontwikkeling van projecten.


Uw project investeerder vindt u in China

Kapitaalkrachtige personen en bedrijven in China  maken gretig gebruik van de kans te investeren in Europese projecten en bedrijven door de instabiliteit van de Eurozone. ABS Company heeft toegang tot een netwerk van investeerders, met een gezamenlijk beschikbaar vermogen van 10 miljard Euro, die mogelijk ook uw project interessant vinden. Bent u een starter, gevestigd ondernemer, uitvinder of wetenschapper en op zoek naar investeringskapitaal of geïnteresseerden in bedrijfsovername, twijfel dan niet en neem contact met ons op.


Call Answering (Hong Kong zakelijke telefoonbeantwoording)


Ons Call Center in Hong Kong is de oplossing voor virtuele kantoren. Wij rekenen niet per geprek af maar een vast bedrag per maand, wat zorgt voor een transparante en beheersbare oplossing.

U telefoontjes worden in naam van uw bedrijf beantwoordt door een van onze getrainde telefonistes, naar uw keuze tijdens Hong Kong kantooruren van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 a.m. - 05.00 p.m. of 24 uur per dag.  U wordt een eigen telefoonnummer toegewezen, faxen worden omgezet in email en verzonden naar uw emailadres.


Geen long term contract. Geen minimale looptijd. U rekent per maand af. Bespreek met onze Special desk medewerkers uw wensen en u ontvangt een passende offerte.


Email services en doorsturen van post(stukken)


ABS company heeft personal assistants voor uw onderneming ter beschikking die desgewenst uw poststukken doorsturen. U kunt uw email ontvangen via een ip-adres in Hong Kong SAR of China en desgewenst laten afhandelen door uw personal assistant. De personal assistants hebben een ruime werkervaring opgedaan bij ondernemingen in diverse branches en zijn inzetbaar voor werkzaamheden varierend van agendabeheer tot bedrijfsadministraties. Bespreek met onze Special desk medewerkers uw wensen en ontvang een passende offerte.