Vennootschap oprichten

Hong Kong Company Limited

China Company oprichten


Bedrijfsjuridisch advies

Corporate Trust services

Legal services


Secretariële diensten

Corporate Secretarial services

Registered Address

E-mail services

Call Answering

Accounting and audit services

Virtual Office services


Bankrekeningen

Bank account services

Financial services


Sourcing diensten

Buying & (Out)sourcing services

Product kwaliteitscontrole


Merk bescherming

Trademark registry


Visum aanvragen

Corporate immegration services

Hong Kong Business Visa

China Visa


Webhosting in Azië

Offshore webhosting


Home > Corporate immegration services >

Corporate immegration services Hong Kong SAR en China


Hong Kong heeft een liberaal immigratiebeleid. Inwoners van ongeveer 170 landen en gebieden mogen zonder visum een bezoek brengen aan Hong Kong, deze variëren van 7 tot 180 dagen. Korte termijn bezoekers mogen in Hong Kong verblijven met een bezoekers visum (bijv. voor zakelijke onderhandelingen en om contracten te tekenen). De overheid verstrekt passende werk visa, hiermee anticiperen ze op de behoeften van de ondernemers die mogelijk willen verhuizen naar Hong Kong om hun bedrijf te runnen of misschien wel buitenlandse professionals in willen huren om te werken in hun bedrijf. Deze visa stellen hen in staat om bijna elke vorm van legale arbeid in Hong Kong uit te voeren. Hieronder volgen de bepalingen met betrekking tot de tewerkstelling van buitenlandse professionals, talenten en ondernemers die willen investeren.

Beleid om buitenlandse professionals aan te trekken

De General Employability Policy (GEP) biedt, buitenlandse professionals die beschikken over een goede opleiding, speciale vaardigheden of kennis en ervaring van waarde die niet direct beschikbaar zijn in Hong Kong, een mogelijkheid om een speciale werkvergunning aan te vragen. In 2007 werden 26.384 buitenlandse professionals toegelaten onder de GEP.

Beleid om geschoolde buitenlandse talent aan te trekken

De Quality Migrant Admission Scheme (QMAS) is een regeling om goed opgeleide of talentvolle professionals uit China of andere vreemde landen aan te trekken. Door deze regeling is het mogelijk te verblijven in Hong Kong om werk of ondernemerschap mogelijkheden te verkennen. Om aanspraak te maken op de QMAS regeling, moet de aanvrager voldoen aan de gestelde vereisten en slagen voor een op punten gebaseerde. Door de regeling kan een maximum van 1.000 aanvragers per jaar worden toegelaten tot Hongkong. In tegenstelling tot een werk visum, zijn de aanvragers niet verplicht om een ​​vaste baan of onderneming te hebben. In 2007 werden 322 mensen toegelaten via de QMAS.

Beleid om buitenlandse ondernemers aan te trekken

De regering van Hong Kong heeft een speciale migratie visum regeling, Entry for Investment, voor buitenlandse ondernemers die willen verhuizen om een eigen bedrijf te runnen in Hong Kong. Het ondernemers visum is in wezen een soort werkvergunning die wordt afgegeven aan de eigenaar van een bedrijf, zijnde een werknemer van zijn of haar onderneming in Hongkong. Een van de belangrijkste criteria voor toekenning van het ondernemers visum is dat de aanvrager in staat is te bewijzen dat het bedrijf een belangrijke bijdrage aan de economie van Hong Kong gaat leveren.

Beleid om investeerders aan te trekken

De Capital Investment Entrant Scheme (CIES), stelt investeerders in staat om een verblijfsvergunning aan te vragen als zij een bedrag van minstens HKD 6.500.000 (ongeveer € 650.000) investeren in de toegestane beleggingscategorieën in Hong Kong. Personen met dit visum zijn niet verplicht om het bedrijf te runnen of te gebruiken in Hong Kong, hoewel zij vrij staan in de keuze om dit te doen indien gewenst. In 2007 heeft de Immigratiedienst van Hongkong 2.160 aanvragen goedgekeurd via de CIES regeling.


Een Hong Kong SAR verblijfsvergunning langer dan 3 maanden


Hong Kong en Nederland zijn belangrijke handelspartners. Houders van een Nederlands paspoort hebben geen visum nodig voor een verblijf in Hong Kong tot drie maanden. Op dit moment hebben een kleine tweehonderd Nederlandse bedrijven een vestiging in Hong Kong en er wonen naar schatting vierduizend Nederlanders. Gaat u werken, een onderneming vestigen of groot financieel investeren  in Hong Kong en u wilt er langer dan drie maanden blijven, dan zijn er onder voorwaarden mogelijkheden om in Hong Kong een verblijfsvergunning voor langere tijd aan te vragen. Neem contact met ons op voor meer details.


Een Volksrepubliek China (zaken) Visum


ABS Company is  visum expert voor China.  Onze deskundigen zullen samen met u het  ideale visum vinden en daarna de complete afhandeling regelen. Bijvoorbeeld een China multiple entry Business visum voor 6 maanden of 1 jaar. Dit is een zaken visum waarmee u maximaal 6 maanden of  1 jaar China ongelimiteerd mag binnenreizen. U kunt de datum van ingang zelf aangeven op het aanvraagformulier. Lees meer details…


Neem voor uitgebreide informatie contact op met de ABS Company special desk of maak gebruik van onderstaande ‘button’, waarmee u een dag en tijd kunt aangeven wanneer wij mogen terugbellen.E-mail: Special desk   

Amsterdam

+31208932091

Hong Kong

+85226712138


Bel mij terug

Naar de Volksrepubliek China

In Nederland online

uw Zaken Visum aanvragen

  BOVENAAN

Productie kwaliteitscontroles

Belasting in China

Bedrijfsadministraties in China

Ondernemingsvormen in China

Ondernemingsvormen in Hong Kong

Offshore bankrekening


Maatschappelijke Zetel

Virtueel kantoor in China

Juridische dienstverlening in China

Financiele diensten

Fondsbeheer ondernemingen

Beleggers ontwikkelingsstrategiën

Corporate Finance Consultants

Callcenter in Hong Kong

Personal Assistants

Trust en Vennootschap

Nominee director in Hong Kong

Register van aandeelhouders


China outsourcing

Low Cost Country Sourcing

Corporate immegration services

Auditdiensten in China

Dubbele belasting

Webhosting in Azië


ABS Company visum service beperkt zich uitsluitend tot aanvraag afhandelingen in Hong Kong. Wij verlenen deze service speciaal aan cliënten die van onze diensten gebruik maken om een nieuwe business op te starten in China.  

#top

ABS Company | Segment Invest | Segment Invest Group | Segment Management Group | Corporation-Service | Business-Solutions | Zakendoen In China | Touch Green

© All rights reserved 2012 - 2020  S.I.G  |  Terms of use  |  Privacy policy

Hong Kong SAR en China visa

.