Vennootschap oprichten

Hong Kong Company Limited

China Company oprichten


Bedrijfsjuridisch advies

Corporate Trust services

Legal services


Secretariële diensten

Corporate Secretarial services

Registered Address

E-mail services

Call Answering

Accounting and audit services

Virtual Office services


Bankrekeningen

Bank account services

Financial services


Sourcing diensten

Buying & (Out)sourcing services

Product kwaliteitscontrole


Merk bescherming

Trademark registry


Visum aanvragen

Corporate immegration services

Hong Kong Business Visa

China Visa


Webhosting in Azië

Offshore webhosting


Home > Offshore web hosting >

Laat uw ondernemingswebsite

hosten op een server in Hong KongDe kans dat China in andere landen gehoste commerciële websites blokkeert is groot

Met onze hulp makkelijk uw ondernemingswebsite hosten

in Hong Kong

*  Na oprichting van een Offshore  vennootschap in Hong Kong

Email: Special desk


Amsterdam

+31208932091

Hong Kong

+85226712138


Offshore webhosting


Offshore web hosting is uitgegroeid tot een goed alternatief voor bedrijven die op zoek zijn naar hosting van hun commerciele website. Het is niets anders dan een (commerciële) ondernemingswebsite hosten op een server die fysiek aanwezig is in een ander land dan het land waar de onderneming  is gevestigd.


Offshore web hosting biedt een betere bescherming van persoons - c.q. bedrijfsgegevens. Anonieme hosting is mogelijk. Er is niets louche of vreemds aan offshore web hosting, veel van de grootste en meest bekende ondernemingen in de wereld maken er gebruik van en profiteren van grote voordelen. De basis hosting pakketten zijn gelijk of vergelijkbaar met de pakketten van hosting providers in Nederland. Zodra de website is ingesteld en gehost zal geen nadelig verschil in snelheid en functionaliteit gemerkt worden tussen offshore en hosting via servers in Nederland.


De redenen om te kiezen voor offshore web hosting zijn net zo gevarieerd als de mensen, bedrijven en websites zelf, maar meestal worden deze redenen onderverdeeld in twee grote categorieën: kosten en technologie. Bedrijven in westerse landen als in Europa, dus ook Nederland, zullen hun web hosting behoeften uitbesteden aan bedrijven in lage loon landen om te profiteren van de verlaging van de exploitatiekosten. Offshore web hosting kan veel beter voldoen aan uw behoeften, vanwege de mogelijkheid om de hardware configuratie aan te passen aan uw wensen in tegenstelling tot de hosts in Nederland die vaker de neiging hebben om standaard pakketten aan te bieden. Dit resulteert in het krijgen van een betere kwaliteit server tegen een lagere prijs.


Hong Kong leent zich uitstekend voor het hosten van een commerciële website (webwinkel) en is samen met Panama de beste locatie om te hosten. Offshore web hosting heeft niet alleen voordelen op het gebied van techniek en exploitatie, maar ook fiscaal. Offshore vennootschappen, geregistreerd in Hong Kong, betalen geen belasting over winsten op online verkochte producten mits deze niet fysiek via Hong Kong geleverd worden. Dit maakt het met name aantrekkelijk voor ondernemingen die haar producten online verkopen aan bijv. Nederlandse afnemers. Als een onderneming (online) producten verkoopt in mainland China is het sterk aan te raden de website hosting  onder te brengen in Hong Kong. De kans dat de Chinese overheid de in andere landen gehoste commerciële websites blokkeert is groot.


Offshore webhosting biedt veel oplossingen en is een mogelijkheid om ondernemingen beter te laten functioneren, zeker in combinatie met een offshore vennootschap. Maar offshore webhosting is niet voor elke onderneming de oplossing, het is duidelijk aan een speciale behoefte verbonden.


Neem vrijblijvend contact op met de ABS Company Special desk en bespreek of Hong Kong webhosting ook voor uw onderneming een voordeel kan zijn.
BOVENAAN

Productie kwaliteitscontroles

Belasting in China

Bedrijfsadministraties in China

Ondernemingsvormen in China

Ondernemingsvormen in Hong Kong

Offshore bankrekening


Maatschappelijke Zetel

Virtueel kantoor in China

Juridische dienstverlening in China

Financiele diensten

Fondsbeheer ondernemingen

Beleggers ontwikkelingsstrategiën

Corporate Finance Consultants

Callcenter in Hong Kong

Personal Assistants

Trust en Vennootschap

Nominee director in Hong Kong

Register van aandeelhouders


China outsourcing

Low Cost Country Sourcing

Corporate immegration services

Auditdiensten in China

Dubbele belasting

Webhosting in Azië


ABS Company | Segment Invest | Segment Invest Group | Segment Management Group | Corporation-Service | Business-Solutions | Zakendoen In China | Touch Green

© All rights reserved 2012 - 2020  S.I.G  |  Terms of use  |  Privacy policy