Vennootschap oprichten

Hong Kong Company Limited

China Company oprichten


Bedrijfsjuridisch advies

Corporate Trust services

Legal services


Secretariële diensten

Corporate Secretarial services

Registered Address

E-mail services

Call Answering

Accounting and audit services

Virtual Office services


Bankrekeningen

Bank account services

Financial services


Sourcing diensten

Buying & (Out)sourcing services

Product kwaliteitscontrole


Merk bescherming

Trademark registry


Visum aanvragen

Corporate immegration services

Hong Kong Business Visa

China Visa


Webhosting in Azië

Offshore webhosting


Home > Buying and Sourcing services >

Email contact

Amsterdam

+31208932091

Hong Kong

+85226712138


E-mail: Special desk


Email contact

TELECOMMUNICATIE

Buying and Sourcing


Door samenwerking met ABS Company kiest u voor een van de meest gerenommeerde en betrouwbare product- en productie sourcing ondernemingen in China. Onze product sourcing services richten zich op onderzoek, inkoop en levering van in Azië vervaardigde producten, in opdracht van bedrijven over de hele wereld. Wij zijn volledig toegewijd te voorzien in de behoefte van onze klanten  de lange termijn strategische doelen uit te voeren doormiddel van risico minimalisatie, aanzienlijk verminderen van de goederen kosten, versnellen van de ‘Time to market’ waardoor verbeterde winstmarges- en aandeelhoudersrendement.


De ervaring van ABS Company in het structureren van nieuwe projecten is onovertroffen. Onze specialiteiten zijn onder andere de beheersing van ingewikkelde zakelijke onderhandelingen en het juridisch opstellen van inkoopcontracten die zowel de opdrachtgever als de fabrikant moeten beschermen. Wij staan klanten regelmatig bij ten aanzien van vaak over het hoofd geziene zaken zoals: contractuele kwesties met inbegrip van de import - export afhandelingen en vergunningen als het specifieke producten betreft; specificaties voor kwaliteitscontrole; aansprakelijkheid en schadeclaim regelingen; valuta-schommelingen;  wettelijke regelgevingen van de lokale overheden  en andere van cruciaal belang zijnde zaken die het project aangaan bij het internationaal zaken doen. Onze juridische afdeling heeft vele jaren ervaring op dit terrein en beschikt over een nationaal en internationaal netwerk van juristen.


Buying services


De concurrentie druk in Europa is groot en dwingt bedrijven daardoor tegen lagere kosten te produceren, wat veelal onmogelijk blijkt om nog enige winst te maken.  Landen met een sterk opkomende economie zoals in Azië die nog tegen aanzienlijk lagere prijzen kunnen leveren bieden dan een uitkomst. Wij bieden de klant ‘buying services’ waarbij gestreeft wordt via ons uitgebreid leveranciersnetwerk, op de meest eenvoudige en handigste manier, productie; kant en klaar producten; product componenten of overige goederen en of diensten voor elk ondernemingsdoel te vinden. De kosten voor deze service hoeft de klant niet te voldoen als ABS Company niet de juiste producten - goederen of diensten etc. kan leveren, of als de prijs voor de klant onacceptabel blijkt. Indien door de klant  gewenst kan ABS Company de directe inkoop  en export vanuit Azië op zich nemen. Dat geeft voor de klant voordelen ingeval hij of zij onvoldoende ervaring heeft met buitenlandse handel, de financiële rompslomp en de regelgeving van lokale overheden in Aziatische landen bij uitvoer. Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Sourcing and outsourcing services

Inkopen en produceren in Azie is niet zonder risico en moet zorgvuldig gepland en nauwlettend gecontroleerd. Binnen het aanbieden van totaal oplossingen voor uw sourcing behoeften in Azië is ABS gespecialiseerd in China outsourcing en Low Cost Country Sourcing in het algemeen. Wij handelen alle fasen van het inkoopproces inclusief technische ondersteuning, kwaliteitscontroles en volledige logistieke service af.  Onze jarenlange gespecialiseerde ervaring in combinatie met lokale know how  en voortdurende aanwezigheid in Azië maakt ons uw ideale partner voor de Aziatische markten.  Op basis van uw technische product specificaties en uw richtprijzen vinden en selecteren onze vakspecialisten de meest concurrerende leveranciers en of productiebedrijven in lage loonkost landen. Deze service is 100% resultaat gericht en garandeert geen vaste of verborgen kosten.

Het ABS Sourcing stappenplan.

Wij introduceren binnen 24 uur de juiste leveranciers.  Kwaliteit gegarandeerd!


Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of maak gebruik van onderstaande ‘button’ waarmee u een dag en tijd kunt aangeven wanneer wij kunnen terugbellen. Of vraag direct een Offerte!
Indien gewenst binnen 24 uur de juiste leverancier

Bel mij terug

BOVENAAN

Product kwaliteitscontroles

Belasting in China

Bedrijfsadministraties in China

Ondernemingsvormen in China

Ondernemingsvormen in Hong Kong

Offshore bankrekening


Maatschappelijke Zetel

Virtueel kantoor in China

Juridische dienstverlening in China

Financiele diensten

Fondsbeheer ondernemingen

Beleggers ontwikkelingsstrategiën

Corporate Finance Consultants

Callcenter in Hong Kong

Personal Assistants

Trust en Vennootschap

Nominee director in Hong Kong

Register van aandeelhouders


China outsourcing

Low Cost Country Sourcing

Corporate immegration services

Auditdiensten in China

Dubbele belasting

Webhosting in Azie


WELKE INCOTERMS ?     

KLIK HIER

Incoterms

Al die regels en uitzonderingen kunnen nogal verwarrend zijn.

De Belastingdienst heeft een

handige tool waarmee je kunt

testen of en waar jouw dienst

belast is.


Klik hier voor de tool


Tegenwoordig kan internationale sourcing cruciaal zijn en zakelijke gezien een strategische noodzaak om uw bedrijf op een hoger niveau te krijgen. Hoewel sourcing en uw import makkelijker gezegd lijken dan gedaan, is het juist hierbij dat onze ABS sourcing services effect realiseren!


ABS Company | Segment Invest | Segment Invest Group | Segment Management Group | Corporation-Service | Business-Solutions | Zakendoen In China | Touch Green

© All rights reserved 2012 - 2020  S.I.G  |  Terms of use  |  Privacy policy